28.08.2015 г., 7:52 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
456 0 3

Пиша само, когато тя ми заповядва.

Музата.

Като морска вълна нахлува

в моята душа.

Залива ме с огнени слова,

които няма как да задържа

в моето сърце.

Не искам то да изгори.

То иска само теб да види.

Ти знаеш къде да ме намериш.

Знаеш пътеката на Любовта.

Пътеката, която ще те отведе

до брега на едно море,

където и двамата бяхме

докоснати от Любовта.

Чакам те.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??