3.01.2008 г., 10:32 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
962 0 3
Чакам те!
Превърнах дните си в очакване!
Ти идваш понякога,
когато нощта покрие всичко
и когато тайната влезе с тихи стъпки в стаята.
Сядаш и дълго мълчим!
Защото имаме твърде много да си кажем...
Тишината е откровението ни.
После ставаш и си тръгваш,
без да кажеш нищо.
А аз отново оставам сама,
в очакване на новото ти идване.
Да, пак те чакам, без да знам дали
някога си идвал...

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??