23.01.2022 г., 20:51 ч.

Чакана любов 

  Поезия » Любовна
411 1 0

 

Събирам в шепа твоите сълзи.

Очите ти целувам навлажнени.

Нежно галя твоите коси!

Докосвам те! Щастлив съм, че си с мене!

 

В един живот една е любовта!

Единствена! И тя не се повтаря!

Останалото всичко е лъжа!

Един живот! Една любов до края!

 

А любовта единствена си ти!

Сърцето ми на обич се надява!

Обичам те дори да ме боли!

И тази обич в мене не престава!

 

Сънувам те във нощите. Уви!

Това е само кратък сън във мрака!

В сърцето раната ми все кърви!

Боли го, ала още тебе чака!

 

Ще чака! На любов ще се надява!

Ще страда! Ще обича! Ще мълчи!

Дори да го осъдиш на забрава

ще те обича, и ще го боли!

 

 

11.10.2021 г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??