19.04.2006 г., 19:53 ч.

Чакаща някой да каже "Ела!" 

  Поезия
662 0 1

Скрила се в тъмното,

стаила страха,

ближеща рани от нищото,

чакаща някой да каже „Ела!”,

стои за пореден път Любовта...

 

Дебнеща, гладна 

на прага стои,

наточила зъби

и вперила злобно очи,

чакаща някой да каже „Ела!”...

 

Напада те в гръб

и не пита,

а всъщност е гълъб,

който стреснеш ли отлита

и пак чака някой да каже „Ела!”...

© Доби Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Доби, това е наистина много интересно и заслужаваш 6!!! Поздрави
Предложения
: ??:??