31.05.2008 г., 23:07 ч.

чар 

  Поезия » Бели стихове
1046 0 15





нещо в теб расте

 

недоумяващо

 

вълнуващо

 

дали е любовта

 

или

 

раз

 

о

 

чар

 

ованието

 

вече


те превзе

 

нещо в теб расте

 

дали е трепет

 

или просто

 

е локална треска

 

а дали не съм за теб

 

само за напитката

 

мезе

 

нещо в мен расте

 

но дали е истина

 

блясъкът съкровищен

 

или просто ми намигва

 

индикатор на детектор

 

за менте

 

(ментална връзка)

 

нещо в теб расте

 

и е много лесно

 

формата безинтересна

 

съдържателно да изоставиш

 

ти знаеш

 

слънцето

 

пече

 

нещо с теб расте

 

поезията ли

 

друго измерение

 

на този миг

 

а може би

 

е нашето

 

бъдещо


дете

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??