27.03.2010 г., 11:32 ч.

Чаша 

  Поезия
490 0 1

         ЧАША

 

Чашата...

    На живота ни пълнят –

                 Приятелства.

                       Жигосващи думи –

                              предателства.

 

Дух от бутилка горчив пелин

издухва тъмните спомени – до един.

 

Чаша...

 Изпита доверчиво на екс.

Дух – събудил мълчалива гротеска.

 

Чаши...

 Със капчици нежност

          от теб

                  и от мен.

В стих претворени – звъннат ли,

ще отключат светъл рефрен.

© Деметра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??