Чаша кафе
Животът е като пъстро кафене.
Седим на маса с теб на кафе.
Отпиваме от кафето с едната си ръка.
А с другата държим се,ръка за ръка.
Погледите ни се срещат сега.
Очите светят, търсят Любовта.
Думите ги няма, но в погледите има искра.
Тук срещат се хора с различна съдба.
Тук сме заедно аз и ти, сега.
Ден след ден животът си тече.
Но днес съм с теб, най-важното, нали?
Нека това продължи.
Нека чашите останат две.
Да бъдем заедно и то не само на кафе.
Да те събуждам с чаша от това топло питие.
В замяна да получа целувка от тебе.
И нека това продължи, да не спре!
След време така да ни буди нашето дете!
© Валентин Миленов Всички права запазени