2.03.2008 г., 17:20 ч.

Чаша мартини 

  Поезия » Еротична
1258 0 3
Чаша мартини, със зелена маслина.
Чаша мартини, омайва зелени очи.
Чаша мартини, приглушено
в тъмното,
притиснати са две души.
Чаша мартини, музиката ми шуми
Чаша мартини, ръка в снагата ми се впи
ритъмът люлее ме в нежни вълни
Чаша мартини, дъхът му опари женски уши
Гласът му гальовен ...
Светът му оголен...
Струи
Струи подканващо
В две котешки очи
Чаша мартини в твоята власт
отдавам ти се...
О, мартини!
Диво
Разтегливо
Пропускливо
Чаша мартини с любовен екстаз
божествена, течна...
Сласт, сласт, страст...
Чаша мартини, уханна канела
мургави тела е сплела
До чаша мартини, две цигари горят,
душата е черна,
думи мълвят.
Чаша мартини,
полудяла съм от страст,
очите блестят.
Чаша мартини,
уморено заспах,
събуждам се в прегръдките ти...
Чаша мартини и грях...
в ръцете му дяволски аз оцелях.
Чаша мартини искам го пак.
Злодеят властен, желая го пак!
Чаша мартини, той е пиян,
в мен не остана никаква свян.
Чаша мартини, люби ме сега!
Ще оставя в тялото си лепкавата ти следа.
Чаша мартини, приглушена светлина,
грабват ме пръсти,
жадна уста.
Чаша мартини от сладостни тръпки,
желая те пак!
В чаша мартини избягаха думите.
В чаша мартини изгубих си римите.
Чаша мартини.
Задъхано,
с девет маслини.
Чаша мартини.

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??