12.06.2008 г., 15:13 ч.

Чашите 

  Поезия
542 0 10
По ръбовете
има само чаши,
които ме преливат
със своето несвършване.
В чашите ме няма
преди напиване
и стъклено
си преговарям
изгубените отговори.
След изтрезняване
въпросът е флуиден
и кристализирам
в утрешни лъжи.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??