12 июн. 2008 г., 15:13

Чашите 

  Поэзия
543 0 10
По ръбовете
има само чаши,
които ме преливат
със своето несвършване.
В чашите ме няма
преди напиване
и стъклено
си преговарям
изгубените отговори.
След изтрезняване
въпросът е флуиден
и кристализирам
в утрешни лъжи.

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??