7.08.2014 г., 23:26 ч.  

Огънят и жарта 

  Поезия » Любовна
467 0 2

Огънят и жарта


Пригорял е  огънят,
трепери единствено жарта.
Изгубена дълбоко в самота,
ухапана от отровна змия.


Прегръдката им бе страст,
а любовта до гроб вярна.
Слепият съзираше сълзите,
Глухият долавяше смеха.


Пътища отдавна разделени,
преплитат се на кръстопът.
По надолнището лазейки,
поръсено със звезден прах.
 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??