24.08.2016 г., 21:49 ч.

Чаят горчи 

  Поезия » Философска
294 0 0

Чаят горчи, захарта му е малко,

сипвам още, но по-сладък не става.

То не стига, че той ми горчи,

ами и душата ми е празна.

Денят е прекрасен, такъв го обичам

с лек ветрец, за да издуха мрачните ми мисли.

Но чаят продължава да горчи, а и депресия ме мори.

И денят да е хубав, времето в теб като вали,

има ли значение дали пиеш сладък чай?

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??