11.02.2010 г., 10:53 ч.

Чедо мое 

  Поезия » Философска
722 0 0

                                               Чедо мое

 

Чедо мое,

ти си росна капка,

чедо мое,

ти си нежно цвете,

чедо мое,

ти си майско слънце,

чедо мое,

ти си светлина!

 

Чедо мое,

ти си лъчезарна,

добродушна, мила  и добра,

чедо мое,

ти си ярко слънце,

стоплящо душата с топлина!

 

Носиш ти със себе си харизма,

нежност, обич и любов,

грееш ти със своята усмивка

и света посрещаш с топлота.

 

Чедо мое,

толкоз те обичам,

и прелива моята душа,

чедо мое,

ти изпълваш всичко

с много обич и с топлина.

 

Ти бъди ми здрава и щастлива,

весела, усмихната, добра,

там, където минеш, ти посяваш

само обич, само светлина!

 

Чедо мое,

ти за мен си - утре,

чедо мое,

ти си Божи дар.

Благодаря на Бога, че те имам,

чедо мое,

моя дъщеря!

 

22.03.2008 година

 

 

 

 

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??