4.06.2008 г., 19:41 ч.

Черен кон 

  Поезия
980 0 7

Черен кон

 

Черен кон на зелена трева.

Грациозен и горд в самотата си.

Черен кон, не унивай!

Ти си сам, но със тебе е вятърът.

Ще се носиш със него

във вихърен танц,

все напред ще те носят краката ти.

Черен кон, не тъжи,

страростта не настига самотните бягащи.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??