Jun 4, 2008, 7:41 PM

Черен кон 

  Poetry
981 0 7

Черен кон

 

Черен кон на зелена трева.

Грациозен и горд в самотата си.

Черен кон, не унивай!

Ти си сам, но със тебе е вятърът.

Ще се носиш със него

във вихърен танц,

все напред ще те носят краката ти.

Черен кон, не тъжи,

страростта не настига самотните бягащи.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??