24.07.2008 г., 6:10 ч.

Черни рози 

  Поезия » Любовна
590 0 1

Изпрати ми, обич моя, черни рози.
Всяка нощ сънувам твоето лице.
Във всеки свят, който съществува,
в дихание незабравимо като теб.
Когато си нещастен, ще те прегърна,
ще стопля студеното ти тяло.
Мисли за мен, Мили,
и ще съм в сърцето ти - викащо, нямо.
Изпрати ми черни рози с послание,
че нямаш по-голяма
ценност от моята любов.
И ако няма да се върнеш вече,
това да бъде твоят послеслов.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??