17.07.2008 г., 23:33 ч.

Черният рицар на мойта душа 

  Поезия » Любовна
688 0 3
 

Всеки път към теб

е път към дъното на ада,

където душата страстно гори!

Всеки път към теб

е път към  нищото,

път към безпътието,

път към празни мечти.

 

Ти си черният рицар в живота ми!

Не вярваш в любовта...

Имаш свое мнение за всичко

и утвърдени мъжки правила.

 

Така да е!

Такъв те пожелах.

Такъв си остани...

Но колкото и грехове да ти приписват

и колко още - знаеш само ти ...

Във  дъното на пъкъла, ако се озова с(ъс) тебе,

пак ще кажа -

 „здравей",

 а после

„остани".

 

 

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??