25.05.2007 г., 7:36 ч.

Черно 

  Поезия
562 0 0
Сенки, жадни за покой.
Сенки, лутащи се в празнота безброй.
Ела, денят е мрачен и студен -
нека мислите ти водят все към мен.
Викнала бих насън,
търсейки те из света навън.
но знам - ще си заминеш ти,
потънал в куп от своите лъжи.

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??