May 25, 2007, 7:36 AM

Черно 

  Poetry
566 0 0
Сенки, жадни за покой.
Сенки, лутащи се в празнота безброй.
Ела, денят е мрачен и студен -
нека мислите ти водят все към мен.
Викнала бих насън,
търсейки те из света навън.
но знам - ще си заминеш ти,
потънал в куп от своите лъжи.

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??