3.02.2011 г., 17:07 ч.

Черно-бели хора 

  Поезия
557 0 4

 

 

Минаха дни, минаха месеци,

валеше време по керемидите,

а във мен детето пак се сви

и се помоли на самодивите:

 

„Елате, моля ви, като някога,

покажете живота на хората,

че все угрижени и бързащи са,

като в приказка играйте хора.”

 

И те дойдоха, докосваха всеки,

поискал да живее истински.

Виждаха се черно-бели хора

и толкова много цветни мечти!

 

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??