На Т.
Черно поло, дънки, маратонки,
някак си разхайтено небрежен...
Подлудяващо красив, опасен,
елегантен и прикрито нежен...
В теб се влюбвам всяка сутрин...
Щом те видя - засиявам...
Знаеш как във мен да будиш
всичко, що отдавна затаявам...
С теб заспивам всяка вечер,
нощем те държа в сърцето,
погледа сънувам, нежен,
от очите сини... от морето...
Ден след ден, години...
Любовта ми не догаря...
Щом угаснат и звездите,
пак до мен ще си тогава...
В черното си поло, дънки,
потресаващо небрежен,
елегантно, някак си, нехаен,
но за мен - опасно нежен...
05.10.2007
© Мила Нежна Всички права запазени