Oct 21, 2007, 12:22 PM

Черно поло 

  Poetry
773 0 9

На Т.


Черно поло, дънки, маратонки,
някак си разхайтено небрежен...
Подлудяващо красив, опасен,
елегантен и прикрито нежен...

В теб се влюбвам всяка сутрин...
Щом те видя - засиявам...
Знаеш как във мен да будиш
всичко, що отдавна затаявам...

С теб заспивам всяка вечер,
нощем те държа в сърцето,
погледа сънувам, нежен,
от очите сини... от морето...


Ден след ден, години...
Любовта ми не догаря...
Щом угаснат и звездите,
пак до мен ще си тогава...

В черното си поло, дънки,
потресаващо небрежен,
елегантно, някак си, нехаен,
но за мен - опасно нежен...



05.10.2007

© Мила Нежна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??