21.02.2017 г., 11:35 ч.

Чернокоска 

  Поезия » Друга
445 0 0

Слънчице, днес подробно ще ти разкажа!
Вчера вечерта запознах се аз с една жена!
Тя е олицитворение на страстта!
Нейната коса, преметната на една страна,
очарова като нежно настъпване на нощта.
Очите ѝ са по-красиви от падащи звезди
и изпадаш в транс от хиляди мечти.
А нейната снага!
О! Олицитворение на сладостта!
Усещам хиляди неща!
Малко хладина, много доброта и куп други неща!
Но силно искам да я разведря 
и да се появи чаровна усмивка на нейната уста!

© Красимир Цуцов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??