8.03.2005 г., 19:09 ч.

Честит празник..:(( 

  Поезия
1005 0 0
Хей, човече, как си в този ден?
Питаш ли се “Кой ли ще е с мен?”..
Ако искаш винаги да ги си добре
не падай ти на колене...пред 3 неща
- беда, каквато и да е....
- желание, каквото и да е...
- ЖЕНА, КОЯТО И ДА Е....

© Асен Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??