Mar 8, 2005, 7:09 PM

Честит празник..:(( 

  Poetry
1016 0 0
Хей, човече, как си в този ден?
Питаш ли се “Кой ли ще е с мен?”..
Ако искаш винаги да ги си добре
не падай ти на колене...пред 3 неща
- беда, каквато и да е....
- желание, каквото и да е...
- ЖЕНА, КОЯТО И ДА Е....

© Асен Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??