6.05.2017 г., 12:03 ч.

Честит празник на армията! 

  Поезия » Гражданска
393 1 0

Честит празник, бойци!
Помнете своите велики предци,

що храбро се биха

и враговете победиха!

За славата им всеки е мечтал,

нека бъдат ваш идеал!
Като тях пазете ни земята,

че за нея кръв е пролята

и затуй тя е свята!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??