6 may 2017, 12:03

Честит празник на армията! 

  Poesía » Civil
395 1 0

Честит празник, бойци!
Помнете своите велики предци,

що храбро се биха

и враговете победиха!

За славата им всеки е мечтал,

нека бъдат ваш идеал!
Като тях пазете ни земята,

че за нея кръв е пролята

и затуй тя е свята!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??