15.02.2008 г., 11:03 ч.

Честит празник, слънчице 

  Поезия » Любовна
1012 0 0

Честит Свети Валентин.

Искам да знаеш, мило, че ти си моят любим.

Обичам те, единствено това аз мога да ти кажа.

Винаги до теб ще бъда и любовта си ще докажа.

 

В този светъл, празничен ден,

макар и толкова далеч от мен,

душата ми с теб празнува,

а сърцето само теб бленува.

 

Затова приеми този скромен подарък -

стих, посветен на теб.

Нека, нека любовният пламък

не угасне никога в теб!!!

 

                      14.02.08               

          За теб, съкровище

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??