Честит празник, уважаеми депутати.
Високосна година е и късничко дойде.
Един ден обаче, не може да ви разклати.
Вие си лъжете все по-добре.
Честит празник, уважаеми министри.
Вашите лъжи са въртележки.
С топ не можем да ви почистим
от безумствата нечовешки.
Честит празник, уважаеми кметове.
Малка лъжичка черпак не става.
Лъжите ви са така заплетени,
че на тях се крепи цяла държава.
Честит празник, общински съветници.
Да ви пропусна просто не мога.
На празника сте предвестници,
без страх от народа и Бога.
Честит празник на всички властимащи.
За да има лъжи, трябва вяра.
Вие сте с дебелокожие биволско.
Народната болка - лисица я яла.
© Валентин Йорданов Всички права запазени