26.06.2012 г., 14:58 ч.

Честит рожден ден 

  Поезия » Друга
1400 0 1

Преди година този ден
щеше да бъде най-обикновен,
но сега аз срещнах
човек, който на него е роден,
мила, скромна и винаги добра.
Жена със сърце огромно,
раздаващa свойта топлина.
Благодаря ти, слънце,
че ми позволи
да бъда твой приятел,
ти си човекът, докоснал душата,
и днес е твоят ден рожден,
искам да ти пожелая
да си все така мила и добра,
да запазиш усмивката детска,
да вярваш все още в чудесата,
мечтите да станат реалност,
очите винаги да греят,
животът да бъде по-хубав от пролетен ден,
приеми този дар от мен
като искренна благодарност,
всеки един момент,
в който ме накара да се усмихна,
дори да не ми беше до това.

© Пепс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??