10.06.2015 г., 19:41 ч.

Честит Рожден ден 

  Поезия » Друга
602 0 2

На този ден свещен.

Бог дари ме с тебе, дъще.

Първа моя ражбо,

жива, здрава ти бъди.

 

Най-красиво и добро дете,

умница, гордостта на мама.

Ти дари ме с две орлета,

най-чаровни внучета.

 

Няма по-голямо от това

богатство на земята, 

щастлива ме направи,

бабо, бабче аз да чуя.

 

От сърце  ти го желая,

тези думичики да чуеш.

Синовна обич да усетиш

от прекрасните ти синове.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ели. Бъди ми жива и здрава и ти.
  • Да ти е честита Рожденичката, Лена!
    Наздраве за нея, за внучетата и за теб!
    Весел Празник!
Предложения
: ??:??