28.09.2014 г., 20:52 ч.

Честит рожден ден 

  Поезия » Друга
773 0 0

Маргарита? Цвете? Не!

Това е името на моята сестра.

Доведена ми бе от любовта,

събрала мойта майка с нейният баща.

Първите ни срещи трудни бяха,

всяка имаше детска ревност към 

към свойте неща. И все пак трудно,

но приехме, че живота разделя и събира

хората пращайки ги на места уречени

от тяхната съдба. Шанс пойскахме си,

дадохме си, поиграхме, поговорихме си 

и близостта ни стигна до дълбочини.

Когато ни разделяха питахме се...

"Кога отново ще я доведе?!"

Естествено засегнати и обидени една

на друга също сме били, след това 

компромиси неусъзнаващо направили...

отново играехме си до зори!

Тя има брат, дори е неин близнак!

Две тела със взаймно тупкащо сърце.

Аз също имам брат, брат с когото свързвам

целият си свят! Тук друго има...

Тя момиче е, аз също, дори вече пораснали жени сме.

С нея всяка тема подходяща е, започнем ли... обсъждаме ги с дни!

Доведена сестра? Има ли значение щом близка ти е?

В моят свят, аз каня я за да разбере колко близка ми е!

"Приятелко единствена, остани си моята сестра,

до де не дойде края на света и вярвай в своята съдба!"

 

 

 

                                                          От мен за теб

                                                     Честит Рожден Ден

                                                Бъди здрава и щастлива!

                                                                                                             

                                                                                                          

 

                                                                                                                    А.Димитрова

                                                                                                                     30.09.2014г.

 

 

 

 

© Анита Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??