18.01.2008 г., 0:13 ч.

Честит Рожден Ден! 

  Поезия » Любовна
3993 2 5

Честит Рожден Ден!

 

Ти си човека, докоснал душата,
а всъщност си някак далечен,
но днес е твоят ден - миговете са специални
и с настъпването на нощта
искам да ти пожелая нааай-прекрасните неща.

Искам да намираш щастие във всичко,
дори в малките неща
и твоята искренна по детски усмивка
да показва, че още вярваш в чудеса.

Искам мечтите ти да станат реалност,
да няма в очите сълзи,
за нищо и никога да не съжаляваш
винаги да бъдеш това, което си!

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??