18.11.2013 г., 21:51 ч.  

Честит Рожден Ден, мила ми Мадона 

  Поезия
589 0 3

Годините ни са камбанен тътен.

След ударите ехото се носи.

От раждането си човек е пътник,

решаващ куп съпътстващи въпроси.

 

Ти си като лястовица бяла,

която във дома ни кацна.

Синът ни всеки ден те разпознава

чрез думите - единствена, прекрасна...

 

Сега празнуваш раждането свое.

Макар далеч, в мен празникът живее.

Чрез този стих - подаръчето мое,

душата ти аз искам да засмея.

 

Желая ти най-първо крепко здраве,

спокойствие от бурите житейски,

а после ти желая да се справяш

с усмивка пред проблеми тилилейски.

 

Детето ни расте като икона,

която е опората ти днес.

Честит Рожден ден, мила ми Мадона,

която си до моя Младенец.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??