7.04.2018 г., 2:54 ч.  

Честит Великден, мила! 

  Поезия » Любовна
381 0 0

Светъл празник топли нас -

Бог Исус се е родил,

топли ни в тоз студен час,

с надежда ни е утешил.

 

Праведност, мъдрост, красота -

този Бог ни завеща.

Да се спасят всички в света,

да мислим за духовните неща.

 

Че който на Бог се уповава -

винаги ще има закрила.

Нека всеки на греха да устоява,

нека ни пази Божията сила!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??