1.01.2020 г., 15:09 ч.

Честита бойкова 2020 година! 

  Поезия » Хумористична
551 0 1

Честита Нова година!
Апартаменти, тераси да има

за нашите хора,

да не ходят в затвора

и аз да не отида там,

още суджук да ям,

"Графа" калпаво да се ремонтира,

за "къщите за гости" да не се протестира,

да няма към мене ирония*

и въобще да има ред и хармония."

 

*Тоест да няма критика към него.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро е! Истинско!
    И тук честита Новата 2020 година! Дано се оправим без Бойко!
Предложения
: ??:??