Jan 1, 2020, 3:09 PM

Честита бойкова 2020 година! 

  Poetry » Humour
552 0 1

Честита Нова година!
Апартаменти, тераси да има

за нашите хора,

да не ходят в затвора

и аз да не отида там,

още суджук да ям,

"Графа" калпаво да се ремонтира,

за "къщите за гости" да не се протестира,

да няма към мене ирония*

и въобще да има ред и хармония."

 

*Тоест да няма критика към него.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добро е! Истинско!
    И тук честита Новата 2020 година! Дано се оправим без Бойко!
Random works
: ??:??