23.12.2008 г., 16:32 ч.

Четиво 

  Поезия » Любовна
517 0 7

Чета в очите ти,

чета те бавно,

с вкус,

с наслада,

фразата поглъщам...

с ресници трепваш

и ето -

моят миг -

разкоша си показвам

без свенливост,

разкоша ми

разлистваш,

разплиташ нова фраза,

моята,

онемяла от мълчание...

говори ми,

обичам лукса -

в словото,

в жеста,

в шепота...

изящно е... изящно...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??