Dec 23, 2008, 4:32 PM

Четиво 

  Poetry » Love
518 0 7

Чета в очите ти,

чета те бавно,

с вкус,

с наслада,

фразата поглъщам...

с ресници трепваш

и ето -

моят миг -

разкоша си показвам

без свенливост,

разкоша ми

разлистваш,

разплиташ нова фраза,

моята,

онемяла от мълчание...

говори ми,

обичам лукса -

в словото,

в жеста,

в шепота...

изящно е... изящно...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??