7.01.2008 г., 12:21 ч.

Чистата любов... има я! 

  Поезия » Философска
490 0 6
 
                   Чистата любов... има я!

              Как без нея... накъде светът?
              Има момче, има я любовта,
              може би зрънце там, сред калта,
              но знам - само в пламенни сърца...

              В този свят егоистичен
              на корупция и тежки лъжи,
              в света алчен и безправен,
              щом  духовен живот е забравен...
 
              Любовта смаяна се лута,
              търси чисти, неподкупни сърца...
              Само с обич, вяра чиста,
              любовта за всеки ще е писта...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??