24.11.2007 г., 8:38 ч.

Чисти мисли 

  Поезия
1009 0 5

В дреха от незабравки -

облякох се.

За шапка -

гнездо от щъркели.

Под мишница -

 кълбо облаци.

Върнах се...

Повярвала в

човешки съноведения.

 

© Лилия Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??