24.05.2016 г., 9:56 ч.

Човек 

  Поезия » Философска
323 0 6

                                                   Човек

 

Човек с ценностите от миналия век. 

Човек скромен, тих, обикновен. 

Човек Българин, истински Човек. 

Човек един обикновен но необикновен. 

Човек мъж, сериозен и устремен. 

Човек баща на двама синове. 

Човек се труди за чедата си Сега. 

Човек води в живота си Борба. 

Човек мил, любвеобилен бил мил съпруг. 

Човек един, красив незаменим с друг. 

Човек борец за правдата една. 

Човек обичащ своята свобода. 

Човек обожаващ своята Родина. 

Човек, баща, съпруг и мъж. 

Човек победил болката неведнъж. 

Човек създал дом, деца, посадил дърво. 

Човек продължил Борбата отново. 

Човек който ще остави диря една. 

Човек който живее не само за себе си СЕГА! 

Човеците са малко, а хората са много по света! 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??