5.01.2022 г., 6:57 ч.  

Човек 

  Поезия » Гражданска
301 0 0

Минали са векове, а човекът все е този,

старите си бесове, още гони и тормози.

 

Битието промени от небето до земята,

ала нравът съхрани, още в дивото се мята.

 

Търси светове незнайни, в космоса и под водата, а големите му тайни, си остават във душата.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??