Jan 5, 2022, 6:57 AM  

Човек 

  Poetry » Civilian
302 0 0

Минали са векове, а човекът все е този,

старите си бесове, още гони и тормози.

 

Битието промени от небето до земята,

ала нравът съхрани, още в дивото се мята.

 

Търси светове незнайни, в космоса и под водата, а големите му тайни, си остават във душата.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??