2.06.2022 г., 19:36 ч.

Човекът с жипката 

  Поезия » Пародии
276 0 0

Човекът с жипката

 

Тая жипка тясна за мойта душа е!

По-голяма трябва! „Хамър“ нека да е!

От сутрин до вечер аз ще обикалям

и на материала лош звезди ще свалям!

 

Избори ще дойдат! Пак ме изберете!

Кел файда е после и да ме кълнете!

За тия години аз се понаучих!

Пък и късметлия съм, и на народ случих!

 

Прост и неграмотен, завистлив, продажен!

Задници ще лиже само да е важен!

Избори ще дойдат, пак ме изберете,

най-добрият аз съм! Туй го разберете!

 

КТБ обрахме, много построихме,

а от магистрали що пари покрихме!

Имаме скътани даже в чекмеджета

не пари в банкноти! Злато на кюлчета!

 

Пак ще назначавам неграмотни хора!

Те са мойта сила! Те са ми опора!

Аз на тях разчитам! Винаги са в час!

Те са мойта сила! Те са моят глас!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??