29.05.2015 г., 19:00 ч.

чрд 2 

  Поезия
638 0 1

ден рожден

е твоят ден,

ден за радост

твой свещен.

 

ден за смях 

и веселба,

ден за 

твоята мечта.

 

ден във който 

си родена,

ден чудесен 

и прекрасен. 

 

бъди щастлива

и красива

бъди изцяло 

ти любима.

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Събрала си всички мили думи в едно стихотворение, браво. Аз ти пожелавам винаги да си щастлива и красива!
Предложения
: ??:??