May 29, 2015, 7:00 PM

чрд 2 

  Poetry
637 0 1

ден рожден

е твоят ден,

ден за радост

твой свещен.

 

ден за смях 

и веселба,

ден за 

твоята мечта.

 

ден във който 

си родена,

ден чудесен 

и прекрасен. 

 

бъди щастлива

и красива

бъди изцяло 

ти любима.

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Събрала си всички мили думи в едно стихотворение, браво. Аз ти пожелавам винаги да си щастлива и красива!
Random works
: ??:??