21.11.2017 г., 21:30 ч.  

Чудаци 

  Поезия » Любовна
288 0 4

Поетите са от друга планета.

За тях тук няма лек.

Качат ли се веднъж във ракета,

създават един паметен век.

 

И литват далеч в небесата

да търсят обич и страст.

Но мъка им трябва в душата,

за да превземат красиво листа за нас.

 

Поетите още обичат, 

с една ръка и един химикал.

Те блуждаят в небосвода и тичат,

непрестанно към кей запустял.

 

ГЕРГАНА ОСКАР 

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??