21.12.2007 г., 11:57 ч.

Чудеса се случват 

  Поезия
680 0 2

Има върхове, които не можем да изкачим,

има светове, които не можем да посетим,

има неща, които истински желаем,

но за тях можем само да мечтаем.

Затова направи го!

Помечтай!

Пожелай си нещо!

Защото днес е Коледа и чудеса се случват!

 

 

 

Това стихче е моето Коледно пожелание. Весели празници на всички!

© Елена Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??