27.03.2008 г., 23:01 ч.

Чудесен ден 

  Поезия » Пейзажна
1312 0 1

Какъв чудесен ден -

от слънце осветен,

зеленина, цъфнали цветя -

каква хармония!

 

Невероятна красота

омайва погледа,

в простора птичките летят,

с песните си за деня благодарят.

 

Аромат на ябълков цвят

примамва пчеличките пак,

събужда се цялата земя

от стъпките на пролетта.

 

Добър ден, прекрасен ден!

Добър да е за теб и мен,

очакван, неповторим

с вчерашния - несравним.

 

Какъв страхотен ден

от Бог подарен,

сега се наслади,

за утрешния не мисли.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??